Gør denne side til din startside
 
Dit fagregister

Køb bolig |  Lej bolig |  Lej bil |  Golf |  Flytider |  Nyhedsbrev |  Sitemap |  Annoncér

   

 

Områder

Site guide: Forside > Sport > Golf > Golf i Andalusien >  
i

  Forside

  Costa del Sol

  Mallorca

  Costa Brava

  Costa Blanca

  Kanariske øer

  Madrid

  Barcelona

ii

Ferieboliger

i

  Sommerhus i Spanien

  Ferielejlighed Spanien

  Luksusvilla Spanien

  Luksuslejligheder

  Hus på landet Spanien

  Golflejlighed i Spanien

  Vandrehjem Spanien

  Familieferie Spanien

  Billig feriebolig

  Storbyferie Spanien

  Handicap boliger

  Seværdigheder

  Skiferie Spanien

ii

Turist info

i

  Mad Vin

  Sport Fritid

  Sprogguide

  Turistinformation

ii

Generel Info

i

  Bil Motorkøretøjer

  Bolig

  Edb Tele Media

  Finans Forsikring

  Historie

  Husdyr

  Internet

  Jura

  Kultur

  Politik

  Spanien Generelt

  Sundhed Sygdom

  Underholdning

  Undervisning


  

ii

Nyheder

i

  Danske

  Spanske

  Øvrige Udland

  Finans

  Vejret Danmark

  Vejret Spanien

 vejret lige nu!
i

Medier

i

  Radio & TV

  Ugeblade & Magasiner

  Internet

i

Link service

i

  Bolig

  Erhverv

  Historie

  Rejser

  Samfund

  Sport & Fritid

  Turisme

  Diverse


    Søg på Internettet
  
  

  

i


Annonce
Boliger til salg i Malaga ved dansk ejendomsmægler. Klik her: www.bolig-spanien.dk
Lej bolig i Spanien 2400 boliger at vælge fra. Klik her: www.feriebolig-spanien.dk

Golf i Andalusien i Spanien

Information om Golf i Andalusien i Spanien. En række nøgleord: guide, banebeskrivelser, historien

Golf i Andalusien Baner
Et mekka for golfspillere. Det må være den mest rammende beskrivelse af Costa del Sol. Med et sandt overflødighedshorn af gode og velplejede golfbaner, det dejlige klima, og golfbanerne der ligger som perler på en snor. Ikke mindre end 50 golfbaner byder sig til.

Alhaurín
Alhaurín blev anlagt i 1992 og designet af den kendte golfspiller Severiano Ballesteros. hvilket man må sige, han er kommet særdeles godt fra. Her er der 3 gode baner, hvoraf den ene er meget teknisk svær på grund af de mange bakker som giver et dårligt udsyn. Men når man først har lært banen at kende og har gået op og ned af fairways mange gange, så er det en ret underholdende bane. De to par 3 baner er ideelle for begyndere.

Aloha Golf
Et af kendetegnene for denne bane er dens exellente kvalitet. Af alle huller er par 3 nok det mest vanskelige, på den anden side, så er par 4 det længste. Fairways er fint vedligeholdte og greens store men skrånende. Grunden er meget ujævn, så banen er lidt farlig, set i sammenhæng med de mange vandhazards, så de det en meget kompliceret men også underholdende bane.

Añoreta Golf
På denne bane, een af de få beliggende øst for Málaga, er det specielt det 3. og 7. hul som er bemærkelsesværdige. Det 3. hul et djævelsk par 5 på ikke mindre end 528 m. her skal man virkelig være meget koncentreret. Det 8. par 4 hul lever virkeligt op til sit handikapsniveau på 1, med sit dogleg til højre er de 420 m. er fyldt med vanskeligheder.

Atalaya Old Course
Vi skal helt tilbage til 1968 som var åbningsåret for denne, en af Solkystens mest kendte baner. Grunden er ganske lidt ujævn, og ligner en park med de store brede fairways, de strategisk rigtig placerede bunkers og de hævede greens. Med til at understrege dette er de høje eucalyptus træer og buske der omringer banen. Berham Von Limburger har designet denne bane, således at den henvender sig til et meget bredt publikum såvel eksperten som amatøren.

Club Golf La Siesta
Denne 9 huls bane  åbnede i , og er designet af Enrique Canales Busquet. Trods det er en kort bane, har man alligevel en fornemmelse af at spille på en meget større, takket være afstanden mellem teesteder og greens der skrifter ustandseligt. Den har en helt fantastisk udsigt over Middelhavet fra hul 9.

El Candado
Dette er een af de først anlagte baner på Costa del Sol. Her har mange af tidens store spillere udviklet sig. Banen er kompliceret, kort og grunden meget ujævn, derfor kræver denne mere en god teknik, end stor udholdenhed. Det 4. (par 5) hul er det vanskeligste med en let kurve til venstre, hvilket vanskeliggør runden fra teested til green.

El Paraiso Golf
Her er det udover de brede fairways og de mange vandhazarder den fantastiske havudsigt der gør banen attraktiv. Det er virkelig værd at nævne det 14. hul som er omgivet af et virkeligt smukt landskab med søer og træer. Pas på hul 7, her skal man være meget omhyggelig gennem de mange hazarder.

Estepona Golf
Dette er ikke mindre end en bjergbane. Den vilde flora og fauna er flot bevaret. Den er karakteriseret af smalle fairways og flot designede greens. Denne bane kræver en forholdsvis god teknik. Designet af Luis L
ópez Martínez og åbnede i 1991.

Club Golf Marbella
Fantasirig designet. Således har man formået at udnytte de eksisterende omgivelser optimalt og samtidig sørget for et trods alt underholdende spil banen rundt for spillere på alle niveau. Velplacerede bunkers men alligevel med en vis sværhedsgrad.

Guadalhorse Club Golf
Her har de første 9 huller en typisk europæisk stil, svære roughs, bløde bakker og træer. Der er ikke langt mellem hullerne på denne del af banen. De sidste 9 huller derimod minder meget om de Californiske baner, hvor græsset besværliggører greens. Ikke kun professionelle spillere vil nyde at gå en runde på denne bane, designet af Kosti Kuronen.

Guadalmina Club North og South
Nord banen er een af klassikerne. Banen er kort, snæver og har små greens og følger den snoede del af Arroyo del Chopo. Her er det værd at nævne det 5. hul, med 90º  dog-leg til venstre, et rimeligt svært drive over boligbyggeri og eucalyptustræer. Syd banen ligger tæt ved havet og Guadalminafloden. Her er det 10. hul berømt.

La Cala North og South
To 18 hullers baner North Course og South Course.
Begge baner er udfordrende for spillere på alle niveauer. På North Course befinder man sig i ørneland, med en fantastisk udsigt over South Course ned mod havet.

South Course omfatter et bølgende, fantastisk terræn. Det 10. hul anses for La Cala's mest krævende par 5 hul, og på hul 12 er der en "indbydende" sø foran green.

La Dama de Noche
Banen her er opkaldt efter de mange cestrum-buske “Dama de Noche”. Denne specielle busk, åbner sine blomster om natten og afgiver en svag duft af parfume i hele dalen. Banen er belyst om aftenen, så alle golfelskere har mulighed for at gå en runde og nyde denne duft. Banen er komfortabel og har visse vanskelige punkter.

La Duquesa Golf
Mesterakitekten Robert Trent Jones
har  designet denne storslåede 18 huls bane som kombineret af et fantastiks landskab og den friske brise fra Middelhavet gør det til en oplevelse at gå en runde her. Der er intet bedre end at stå ved 8. hul og vide, at det vil være ekstremt vanskeligt at være en værdig modstander til denne perfekte kombination af natur og bane.

La Quinta Park
La Quinta er intet mindre end en suveræn golfbane. Den karakteriseres bedst som en parkbane med mange fine udsigtspunkter. Banen er projekteret af Manuel Pinero og Antonio Garcia Garrido og åbnede i 1989. Banen går utilgiveligt op og ned, hvilket kræver præcision og udholdenhed.Det lange 15. hul med dogleg til venstre er vurderet som det vanskeligste hul.

La Zagaleta Golf
Både banen og klubben er kun åbne for private medlemmer. En 18 hulsbane med en utrolig rig vegetation og dyreliv omkring fairways. Er udnævnt som een af Costa del Sols bedste baner.

Las Brisas Golf
Går man efter mange vandhazards, et væld af bunkers som beskytter de fine greens og ikke mindre end 10 kunstigt byggede søer, så er Las Brisas stedet. Her er det værd at nævne 2. hul, som er yderst vanskeligt med vandhazard, og greenen på et halvskjult plateau. En meget underholdende bane.

Lauro Golf
Kort beskrevet, er det næsten som at gå rundt i en olivenlund, når man går sin runde på Lauro. Men det må ikke snyde, for det er virkelig nødvendigt med koncentration, specielt ved det 9. og det 18. hul her er greens beskyttede af vandhazarder. En blød bane ideel for alle handicaps.

Los Naranjos Golf
Så absolut een af Solkystens mesterskabsbaner. Projekteret af Robert Trent Jones. De lange terasselignende store bølgede greens er Robert Trent Jones umiskendelige varemærke, men der en betragtelig forskel på denne harmoniske og let kuperede bane, de første 9 huller, har brede svungne fairways med blide skråninger mod de sidste 9 huller, som er meget fladere. Der er gjort maximal brug af appelsintræer, hvorfra banen har sit navn.

Málaga Royal Country Club
Designet af Tom Simpson og åbnet i 1925. Med et terræn langs kysten og den anden del gennem hundrede af eucalyptus og mimosa-træer er en absolut udfordring og meget attraktiv. Den henvender sig til golfspillere på alle niveau.

Mijas Golf Los Lagos og Los Olivos
Her kan man byde på hele 2 gode baner, Los Lagos og Los Olivos. Begge er projekteret af Robert Trent Jones. Los Lagos  er en overdådighed af store bunkers og vand. De otte søer (heraf navnet Los Lagos) og få træer giver indtryk af frihed og plads. Et af  Los Lagos mest karakteristiske og vanskelige huller er det 13. par 5 hul. Set fra det højtbeliggende teested ser det bedragerisk let ud, men nærmere green er der vand både til venstre og til højre. Los Olivos er en lidt kortere bane med mindre vand og smallere fairways. Der er flere træer og generelt er der mere bølget. Greens er mindre og mange er hævet. Det 14. par 3 hul er det mest bemærkelsesværdige hul med panoramaudsigt fra de højt placerede teesteder.

Miraflores Golf
Banen har gennemgået en stor renovering og restaurering, og resultatet heraf har virkelig forbedret banen. Det nye design med 2 søer gør det lettere at nå 11. hul. De 2 hævede teesteder som er blevet bygget ved 14. hul har virkeligt vendt det til noget specielt.

Monte Mayor Golf
Banens beskaffenhed, det bakkede terræn og når naturen viser sig fra sin barske side, kræver virkelig sin mand. Meget vanskelig og samtidig meget attraktiv. De mange broer forener fairways og teesteder. Det 7. hul ligger på et plateau med green bag en stratetisk velanlagt sø. Designet af José Gancedo og åbnet 1989.

Rio Real
De første 9 huller af denne bane er så absolut de vanskeligste, og bliver besværliggjort af en flod der går gennem nogle af dem. Samtidig har denne del af banen en del skråninger, hvorfra der på toppen er udsigt over havet. Fra 10. hul bliver det straks lettere, banen mere jævn, og de fleste greens helt flade. Alle beskyttede af bunkers. En bane for enhver.

Santa Maria
Pragtfuld udsigt over Middelhavet og særdeles velholdt. Fairways er belagt med Tifway-græs. Det mest berømte hul på denne bane er det 6.  En meget populær bane på Costa del Sol der med sine store fyrtræer og parkanlæg giver et helt specielt landskab. Banen der åbnede i 1991 er designet af spanieren Antonio García Garrido.

Torrequebrada
Denne bane er blandt de bedste i Europa, og dermed selvfølgelig een af de absolut mest populære baner på Solkysten. Banen er projekteret af Jose Gancedo og han har brugt ikke mindre end 100 forskellige arter af træer langs fairways. Den ligger tæt ved vandet og er bugtet men panoramaudsigten og variationerne på hvert hul kompenserer for det bølgende terræn. Der er masser af strategisk placerede bunkers og vandhazarder. Hul 16 er et kort par 4 hul med dogleg til højre med andetslag nedad mod en hævet green hvor flaget næsten ikke er synligt.

 

 

  Udskriv artiklen Søg på zapin 

Til toppen

 

 

 
Find det i Fagregisteret!!       

 

© Copyright 2000 zapIN

site guide  |

Privacy statement   |

Legal disclaimer